Netflix je nedavno objavio da scenaristička serija temeljena na životu Selene Quintanille dolazi na Netflix u prosincu 2020! Pokojna Tejano-Popstar bila je velika zvijezda tijekom 80-ih i 90-ih prije njezine prerane smrti 1995. Serija bi trebala pratiti puni život Selene od djetinjstva pa sve do kada ju je nažalost ubila Yolanda Saldívar. Evo što zasad znamo Selena: Serija .




Kada je Netflixov datum izlaska za Selena: The Series?

To je službeno potvrđeno Selena: Serija će doći na Netflix Petak, 4. prosinca 2020 .

Što će vrijeme Selena: Serija biti na Netflixu?

Za neke pretplatnike Selena: Serija bit će dostupan za streaming u ranim jutarnjim satima, dok će drugi morati pričekati do kasnih večernjih sati. To je zbog činjenice da Netflix svoja najnovija izdanja temelji na Pacific Standard Timeu.

Vremenska zona Vrijeme dostupno za strujanje
Pacifičko standardno vrijeme 00:00 (GMT-8)
Planinsko standardno vrijeme 01:00 (GMT-7)
Središnje standardno vrijeme 02:00 (GMT-6)
istočno standardno vrijeme 03:00 (GMT-5)
Atlantsko standardno vrijeme 04:00 (GMT -4)
Britansko ljetno računanje vremena 08:00 (GMT)
Srednjoeuropsko vrijeme 09:00 (GMT + 1)
Istočnoeuropsko vrijeme 10:00 (GMT + 2)
Indijsko standardno vrijeme 12:30 (GMT + 4:30)
Japansko standardno vrijeme 16:00 (GMT + 8)
Australsko istočno vrijeme 18:00 (GMT + 10)
Novo svjetlo dnevnog svjetla 19:00 (GMT + 11)

Kakva je radnja Selene: Serija?

Nakon njezinog uspona do zvijezde, Selena: Serija bit će prepričavanje kraljice Tejanos skromnih početaka, do njezine konačne zvijezde.


Tko su članovi glumačke ekipe Selena: The Series?

Sljedećim članovima glumačke ekipe potvrđeno je da glume u Selena: Serija :

Uloga Uloga člana Gdje sam ih već vidio / čuo?
Selena Christian Serratos The Walking Dead | Robot Piletina | Sumrak saga
A.B. Quintanilla Ricardo Chavira Očajne domaćice | Piranha 3D | Mrtvi prostor 3
Abraham Gabriel Chavarria Rat za planet majmuna | Lowrideri | Pisci slobode
Slika rezerviranog mjesta Suzette Quintanilla Noemi gonzalez Paranormalna aktivnost: označeni | Vatikanske vrpce | U vezi s bandom
Slika rezerviranog mjesta Marcella quintanilla Seidy Lopez Dan treninga | CSI: NY | Most
Mlada Selena Madison Taylor Baez Debi u reketu za zube
Kasting vijesti

To je prijavljeno da je najavljeno još sedam članova glumačke ekipe Selena: Serija :

Uloga Uloga člana Gdje sam ih već vidio / čuo?
Pete asudillo Julio Macias Na mom bloku | Obsidian | Jadna Sofia
Chris Perez Jesse Posey Šivači | Prva ljubav | Ubojita stranka
Ricky Vela Lovac Reese Pena Jutarnji ritual | Skica sok | Pucajući u Sophie
Joe Ojeda Carlos Alfreda, ml Mutt i Chopps | 51 Nevada | Razočarana mladost
Mladi A.B. Juan Martinez Trostruka granica | Grey’s Anatomy | Blagoslovi me, Ultima
Mlada Suzette Daniela estrada * debitiranje u Seleni: serija *
Roger Garcia Paul Rodriguez Prokletstvo La Llorone | Ulični snovi | Začarani krug

Tko je bila Selena Quintanilla?

Rođena 1971. godine, Selena Quintanilla bila je Amerikanka Tejano-Popstar iz jezera Jackson u Teksasu. Odrastajući u regiji u kojoj je glazba Tejana bila popularna (Tejano je popularan glazbeni stil koji potječe iz Srednjeg i Južnog Teksasa), ona će se uzdići da postane kraljica Tejana i poznata je kao najveći umjetnik Tejana.

Tijekom svoje karijere, Selena će biti nominirana za brojne nagrade i osvajati mnoge. Uključujući i nagradu Grammy za najbolji ‘meksički / američki album. Iako je bila poznata kao kraljica svog žanra, Selena će također producirati glazbu u drugim žanrovima kao što su pop, R&B i brojni žanrovi španjolske narodne glazbe. Mnogi su obožavatelji voljeli Selenu, ali nažalost jedan od njezinih obožavatelja mogao bi dovesti do njezine smrti.

Selena quintanilla-perez

Smrt Selene Quintanille

1995. godine Selena je ubila predsjednica kluba obožavatelja Selena Quintanilla Yolanda Saldívar. Yolanda nije bila samo predsjednica kluba obožavatelja, već je bila i menadžerica Selenine robe, njezin registrirani agent u San Antoniju i također njezina prijateljica. Yolanda je preko kluba obožavatelja ukrala tisuće dolara, a u konačnici je također bila uzrok smanjenja prodaje Selenine robe zbog lošeg stava.

Unatoč svim optužbama koje je Selena zaglavila Yolanda jer joj je bila bliska prijateljica. Selena je također željela biti u blizini jer je imala pristup bankovnim evidencijama, izvodima i financijskim evidencijama potrebnim za porezne svrhe. Nekoliko dana prije Selenine smrti, Yolanda je uskraćivala ove dokumente. Selena bi se tada suočila s Yolandom u hotelu i nakon žestoke svađe, Yolanda bi na nju navukla pištolj i pucala u nju dok je Selena pokušavala pobjeći. Selena nije preživjela jer je metak pogodio ključnu arteriju u prsima. Da je metak bio samo milimetara gore ili dolje, rana bi bila manje ozbiljna.

Yolanda je proglašena krivom za ubojstvo i trenutno je u zatvoru. Primit će uvjetni otpust u ožujku 2025. nakon odsluženja 30-godišnje kazne.

Pogreb

3000 ljubitelja prisustvovalo bi bdjenju u njezinu čast. Deseci tisuća obožavatelja stigli bi tugovati tijekom otvorenog kovčega. Navijači su se poredali gotovo kilometar i izrazili sućut. Na kraju, 78.000 bi se potpisalo u njezinu knjigu sućuti. Njezina smrt bila je pogubna za latinoameričku zajednicu. Mnogo tisuća obožavatelja koji su prisustvovali putovali su tisućama kilometara odajući im počast.

Selena nastupa na pozornici ushićenim obožavateljima

je nova roloff beba patuljak
Ostavština Selene

Milijuni obožavatelja voljeli su Selenu. Njezina smrt navela je mnoge na usporedbu reakcije s reakcijama drugih glazbenika, poput Johna Lennona i Elvisa Presleyja. Časopis People izdao bi izdanje u njezinu čast i potpuno bi se rasprodao. To bi značilo gotovo milijun prodanih primjeraka.

Bivši predsjednik Sjedinjenih Država George W Bush u to je vrijeme bio guverner Teksasa. Selenin rođendan je 16. travnja. U njezinu čast George Bush proglasio je 16. travnja Danom Selene. 'Meksička Madona' nastavila bi duboko utjecati na latinoameričku kulturu i nadahnuti generaciju mladih latinoameričkih umjetnika.


Koji je proizvodni status Selena: Serija ?

Službeni status produkcije: snimanje

Oglas

Serija je glavno fotografiranje započela u listopadu, a snimanje će trajati sljedećih nekoliko mjeseci.


Koliko će epizoda emitirati Selena: Serija?

Prije smo mislili da će Selena: Serija emitirati dvije epizode sa svakom epizodom koja je priznata kao prvi i drugi dio.

zlatna groznica sezona 8 zlata ukupno

Umjesto toga, sada je potvrđeno da će drama imati ukupno šest epizoda. Možemo pretpostaviti da će se prvi dio sastojati od tri epizode.

Koja su vremena pokretanja epizode?

Svaka epizoda trajat će otprilike jedan sat.

Hoće li serija biti dostupna za streaming u 4K?

Pretplatnici, ne brinite kao Selena: Serija zasigurno će biti dostupan za streaming u 4K.


Kako su reagirali obožavatelji?

Reakcija obožavatelja bila je neodoljiva na mreži. Mnogi su obožavatelji potpuno zanosni što serija u njezinu čast stiže na Netflix.


Jeste li uzbuđeni zbog Selena: Serija ? Javite nam u komentarima ispod!